Relining Stockholm

Vi är proffs på relining

Om oss

OM FÖRETAGET

Välkommen till oss! Vi har stort kundfokus och är specialister inom relining, rörinspektioner, punktlagning och avloppsrensning. Vi har lång erfarenhet och besitter spetskompetens i hela processen, från projektering, installation, besiktning, service till underhåll av olika rörsystem. Vi hjälper till med alla sorters uppdrag, från mindre serviceuppdrag till stora totalentreprenader. Vi hjälper privatpersoner, företag samt offentliga fastigheter samt industrianläggningar i Stockholm.

Erfarna experter på relining

Bland våra medarbetare finns ett flertal av branschens bästa och mest erfarna experter. Våra underleverantörer håller också alltid högsta klass. Vi har som ambition att alltid leva upp till våra kunders förväntningar – och helst av allt överträffa dem. Därför är tillgänglighet, långsiktighet och ansvar för helheten i fokus för oss. Vår höga servicegrad, där vi snabbt kan ta emot ditt samtal och ordna en effektiv samordning, göt att vi kan leva upp till de krav som ställs av de största och mest krävande kunderna. Vi är helt enkelt det självklara valet när du behöver professionell hjälp med avlopp och relining i Stockholm.

Vi arbetar dessutom efter en väl etablerad miljöpolicy. Vi återanvänder allt överblivet, icke härdat material. Allt material som klassas som icke miljöfarligt återvinns enligt de bestämmelser som finns. Vi använder alltid den skyddsutrustning som behövs för den aktuella arbetsuppgiften.

om oss

Med relining får du fräscha och hållbara rör utan att behöva byta ut dem!