Om oss

Om företaget

Välkommen till oss! Vi har stort kundfokus och är specialister inom relining, rörinspektioner och avloppsrensning. Vi är helt enkelt din totala lösning när det handlar om avlopp.

Som företag har vi lång erfarenhet och besitter spetskompetens i hela processen, från projektering, installation, besiktning, service till underhåll av olika rörsystem. Vi hjälper till med alla sorters uppdrag, från mindre serviceuppdrag till stora totalentreprenader och bland våra kunder hittar du privatpersoner, företag, BRF:er samt offentlig verksamhet och industri.

Det spelar ingen roll vad ni har för typ av fastighet eller problem – vi ordnar så att ditt avlopp fungerar som det är tänkt.

  • Lång erfarenhet

  • Nöjda kunder i hela Sverige

  • Högsta kreditvärdighet


Erfarna experter på relining

Bland våra medarbetare finns ett flertal av branschens bästa och mest erfarna experter. Våra underleverantörer håller också alltid högsta klass. Vi har som ambition att alltid leva upp till våra kunders förväntningar – och helst av allt överträffa dem. Därför är tillgänglighet, långsiktighet och ansvar för helheten i fokus för oss.

Vår höga servicegrad, där vi snabbt kan ta emot ditt samtal och ordna en effektiv samordning, göt att vi kan leva upp till de krav som ställs av de största och mest krävande kunderna. Vi är helt enkelt det självklara valet när du behöver professionell hjälp med avlopp och relining i Stockholm.

Vi arbetar dessutom efter en väl etablerad miljöpolicy. Vi återanvänder allt överblivet, icke härdat material. Allt material som klassas som icke miljöfarligt återvinns enligt de bestämmelser som finns. Vi använder alltid den skyddsutrustning som behövs för den aktuella arbetsuppgiften.

relining BRF

Med relining får du fräscha och hållbara rör utan att behöva byta ut dem!