Fräscha rör utan stambyte

Stammar - Avlopp - Dagvatten - VA

Smidig och effektiv relining i Enköping

Välkommen till ett företag med erfarna proffs på relining och allt som har med rör och ledningar att göra! Våra licensierade yrkesmän använder den senaste tekniken inom relining och avancerade metoder för att snabbt och noggrant identifiera orsaken till ditt rörproblem.

Vi erbjuder även underhållsprogram som kan spara pengar på lång sikt. Vi utför relining i Enköping med omnejd för privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Kontakta oss för att boka in ett första möte!


relining Enköping

Erfarenhet av alla typer av rörproblem

Vårt team har erfarenhet av att hantera alla typer av avloppsproblem, som trasiga och slitna rör och stopp orsakade av fett, skräp eller mineralavlagringar. Oavsett om du behöver mindre reparationer eller ett komplett ledningsbyte har vi rätt utrustning och kunskap för att göra det rätt. Vi kommer att arbeta nära dig för att hitta en lösning som passar dina behov och din budget.

Spara pengar med hjälp av relining

Relining, eller rörinfodring, är en VVS-teknik som kan spara tid och pengar på kostsamma reparationer. Den används för att reparera skadade eller trasiga rör utan att behöva gräva upp det befintliga röret.

Processen innebär att man sätter in en ny liner i det skadade röret, som sedan härdar på plats för att bilda en hållbar och pålitlig tätning, ungefär som ett nytt rör inne i röret. Med avancerad teknik och professionell erfarenhet ser vårt expertteam till att dina rör repareras snabbt, effektivt och med minimalt besvär!

Relining Enköping – några fördelar

  • Färre störningar. Traditionell renovering av rör medför avstängt vatten, avlopp som inte kan användas, buller och oljud, dammspridning och andra problem. Om du låter oss utföra relining istället så går allt fortare och du kommer att slippa många av dessa störningar.
  • Miljövänligt. Att byta ut befintliga rör innebär många negativa effekter på miljön. Alla rivningsmassor som måste tas om hand där det kan finnas miljöfarliga ämnen, det borttagna röret måste återvinnas för att kompensera för det nya röret och dessutom leder alla transporter till att koldioxid släpps ut i atmosfären. Med hjälp av relining återanvänds de slitna rören och miljön skonas.
  • Snabbare. Att utföra relining på ett rörsystem tar betydligt kortare tid jämfört med att byta ut röret. Mycket måste rivas för att sedan återställas, att låta röret sitta kvar och skapa ett nytt inuti är mycket smidigare och livslängden är densamma.
  • Priset. Att utföra en relining blir i de flesta fall betydligt billigare jämfört med ett traditionellt rörbyte. Om du räknar in alla kostnader för rivning, byte av rör, återställning, material med mera så är det oftast billigare att utföra en smidig relining.

Välkommen att kontakta oss om du är i behov av effektiv relining i Enköping.

Relining - ett utmärkt alternativ till stambyte