Relining Stockholm

Om oss

om oss

OM FÖRETAGET

Vi är en kompetent och bred leverantör inom avlopp och relining med kontor i Stockholm. Vi erbjuder våra kunder spetskompetens i alla delar av processen: projektering, installation, besiktning, service och underhåll av trycklösa rörsystem. Vi tar på oss uppdrag i alla storlekar, från mindre serviceuppdrag till stora totalentreprenader. Vi utför arbeten för privata, kommersiella och offentliga fastigheter samt även industrianläggningar.

Erfarna experter på relining

Bland våra medarbetare finns ett flertal av branschens bästa och mest erfarna experter. Våra underleverantörer håller också alltid högsta klass. Vi har som ambition att alltid leva upp till våra kunders förväntningar – och helst av allt överträffa dem. Därför är tillgänglighet, långsiktighet och ansvar för helheten i fokus för oss. Vår höga servicegrad, där vi snabbt kan ta emot ditt samtal och ordna en effektiv samordning, göt att vi kan leva upp till de krav som ställs av de största och mest krävande kunderna. Vi är helt enkelt proffsens val när det handlar om avlopp och relining i Stockholm.

Vi arbetar dessutom efter en väl etablerad miljöpolicy. Vi återanvänder allt överblivet, icke härdat material. Allt material som klassas som icke miljöfarligt återvinns enligt de bestämmelser som finns. Vi använder alltid den skyddsutrustning som behövs för den aktuella arbetsuppgiften.

Vi är medlemmar i branschföreningen BriF och certifierade (se certifikatet nedan). Vi är också medlemmar i STVF, Sveriges TV-inspektionsföretags Förening.

 

 

Med relining får du fräscha och hållbara rör utan att behöva byta ut dem!